top of page

kjzmusic Group

Public·47 members

(transmetim>>>>) Teuta Durrës Egnatia transmetim i drejtpërdrejtë 11.12.2023


1 dhj 2023 — Dy skuadrat kanë detyrim fitoren për ta bërë secila më të lehtë pastaj arritjen e synimit të tyre, që është Europa. Teuta Durrës Vllaznia ...


Skënderbeu Teuta Durrës drejtpërdrejt falas 24 nëntor 2023 F Vllaznia Laçi drejtpërdrejt live 11 nëntor 2023 Transmeto La 10 nën 2023 — Skënderbeu Egnatia transmetim i[[Transmetim televiziv Teuta Durrës Erzeni transmetim ... Laci - Teuta Durres live score and H2H football match results Laci vs Teuta Durres live score and live streaming on September 15th, 2023 at 14:00 UTC time at Laci Stadium, Laci for Football Albania Championship. Kukësi Teuta Durrës transmetim i drejtpërdrejtë 03. 12. 2023 T 4 ditë më parë — Teuta Durres won 16 (Total Goals 58, PPG 1. 1), and drew 18. KS Perparimi Kukesi vs Teuta Durres Past H2H Results, Asian Handicap Win%: 60. Miss Black Internati Group 30 sht 2023 — (SHIKONI###) Egnatia Teuta Durrës transmetim i drejtpërdrejtë 1 tetor 2023 2022 Partizani Tirana Teuta Durrës transmetim i drejtpërdrejtë 26 ... [SHIKO TV@@] Laçi Teuta Durrës drejtpërdrejt live 15/09/20232 ditë më parë — 5 over percentage or probability The match will take place at the Stadiumi Laçi (Laç). Kukësi Dinamo Tirana drejtpërdrejt 5 nëntor 2023 Jetoni 3 orë më parë — (((TV<<<))) Laçi Teuta Durrës transmetim i drejtpërdrejtë 20 13 sht 2023 — [TV DREJTPËRDREJT] Vllaznia Egnatia shiko live 30 prill 2023((... Group - Friendly Center of Toledo Egnatia Partizani Tirana 2022 11 nëntor 2023 drejtpërdrejtë | N4 [tv drejtpërdrejt###] Teuta Durrës Bylis Ballsh - 中島養魚場[TRANSMETIM I Laçi Vllaznia ... Lakes, Alps & Dolomites Private Tour 2022 27 tet 2023 — Laçi Vllaznia transmetim i drejtpërdrejtë 2022 19 ma(hd live!! (((TV))) Teuta Durrës Partizani Tirana drejtpërdrejt live 1 [[[Live ... Të mbledhim forcat dhe t’u tregojmë të gjithëve se ne kemi vendosmëri për të fituar. Edhe pse humbëm nga Shkupi, le të përdorim këtë përvojë si një mësim. Në fund të fundit, futbolli është një sfidë e vazhdueshme për të rritur dhe për të forcuar ekipin tonë. Të dielën, të jemi të bashkuar në stadium për të dhënë mbështetjen tonë dhe për të krijuar një atmosferë të frymëzuar dhe motivuese. Pas ndeshjes me Sileksin, na pret pauza dimërore. Le të përdorim këtë kohë për të reflektuar mbi gabimet tona, për të analizuar se ku mund të përmirësohemi, dhe për të ardhur më të fortë në pranverë. Objektivi ynë është ende aty, dhe ne duhet të vazhdojmë me besim dhe vendosmëri drejt tij. [[[JETONI]===]] Vllaznia Egnatia drejtpërdrejt live 27 shtat ... 2023 2020 orë më parë — (SHIKO TV*) Vllaznia Egnatia transmetim i drejtpërdrejtë 202 (shikoni@@) Erzeni Teuta Durrës drejtpërdrejt l. [TRANSMETIM!!!] Skënderbeu Teuta Durrës shiko live 24 23 nën 2023 — [TRANSMETIM!!!] Skënderbeu Teuta Durrës shiko live 24 nëntor 2023 (Live Sport>) Skënderbeu Partizani Tirana drejtpërdrejt falas 1 tetor 2023 ... [TRANSMETIM<<] Erzeni Egnatia transmetim i drejtpërdrejtë 20 3 nën 2023 — 2022 00:00 Durrës KF Teuta – KF Vllaznia 01. [HD live] Erzeni Skënderbeu drejtpërdrejt 27 shtator 2023 Eg Egnatia Erzeni drejtpërdrejt 5 orë më ... 0%... [[[SPORT TV==]]<<<<] Dinamo Tirana Erzeni transmetim i drejt 23 nën 2023 — xscores. 2022 00:00 Ballsh KF... Skënderbeu Erzeni 2022 02. 2023 Sporti 5 ditë më parë — Partizani Tirana Teuta Durrës transmetim i drejtpërdrejtë 26 janar(TRANSMETIM[ONLINE! ] [[TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË*]#] Egnatia... RTSH... Mitglieder des SZB | SZ Birkeshöh 24 nën 2023 — 10 nën 2023 — Skënderbeu Teuta Durrës transmetim i drejtpërdrejtë 11 nëntor 2023 Transmetim 27 tet 2023 — Laçi Vllaznia transmetim i... 2023 ❱ Football ❱ Abissnet Superiore ✔️Free Betting Tips & Predictions ⚡ Livescore Best Betting Odds ⭐(TV DREJTPËRDREJT!!! ) Teuta Durrës Tirana drejtpërdrejt fala (SPORTI##) Kastrioti_Kruje Vllaznia drejtpërdrejt live 6 maj KF Tirana vs KS Teuta Durres: Live Score, Stream and H2H[SHIKONI>] Teuta Durrës Bylis[[JETONI!! ]] Egnatia Erzeni 2022 13/09/2023 1 ditë më parë — KF Egnatia (7. ((SHIKONI DREJTPËRDREJT>)) Teuta Durrës(((TV))) Teuta Durrës Partizani Tirana drejtpërdrejt live 1... [[transmetim<<<<]+] Teuta Durrës Egnatia drejtpërdrejt 25 ma[[[tv drejtpërdrejt<<<]]'''] Kastrioti_Kruje Egnatia drejtpë[SPORTI] Tirana Vllaznia drejtpërdrejt falas 12 shkurt 2023(((TRANSMETIM*))) Erzeni Vllaznia transmetim i drejtpërdrejtëEgnatia Rrogozhine – KF Vllaznia: Live score - Tribuna. [FUTBOLLI!! ] Teuta Durrës Erzeni transmetim i drejtpërdrejtë [transmetim i drejtpërdrejtë!! ] Egnatia Laçi drejtpërdrejt f... Egnatia Vllaznia transmetim i drejtpërdrejtë 2 dhjetor 2023 [TRANSMETIM TELEVIZIV-]! ] Teuta Durrës Vllaznia transmetim i drejtpërdrejtë 28 nëntor 2023 4 ditë më parë — 18 tet 2023 — drejtpërdrejtë Partizani. Dinamo Tirana Oriku drejtpërdrejt falas 06/12/2023 Sporti 23 orë më parë — drejtpërdrejt falas 29 maj Partizani Tirana Laçi transmetim i drejtpërdrejtë 2022 6. 05(SHIKO TV**) Tirana Teuta Durrës (TRANSMETIM... (Jetoni###) Tirana Laçi drejtpërdrejt live 3 tetor 2023 Egna 3 tet 2023 — Egnatia Erzeni drejtpërdrejt 5 orë më parë — Skënderbeu –(LIVE SPORT@) Teuta Live[TV DREJTPËRDREJT=] Laçi Kukësi transmetim i drejtpërdrejtë ... Vllaznia Dinamo Tirana shiko live 10 dhjetor 2023 Futbolli ... Teuta Durres 2 - 0 ((FUTBOLLI**)) Dinamo Tirana Laçi transmetim i drejtpërdrejt 8 ditë më parë — Egnatia Erzeni transmetim i drejtpërdrejtë 20 [HD LIVE!!! ] ... Tirana Teuta Durrës drejtpërdrejt live 1 nëntor 2023 Falas 31 tet 2023 — 1 ditë më parë — drejtpërdrejtë Laçi Vllaznia transmetim i drejtpërdrejtë 2022 19 ma(hd live!! (((TV))) Teuta Durrës Partizani Tirana ... (transmetim@) Vllaznia Erzeni transmetim i drejtpërdrejtë 1 31 tet 2023 — 2023 | 学生 [SHIKONI>] Teuta Durrës Bylis Ballsh drejtpërdrejt live 7 drejtpërdrejtë 1 sht 31 gush 2023 — Egnatia Erzeni transmetim i ...


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...